РФ використовує захоплені в 2014 році в Севастополі морські міни як боєприпаси, що безконтрольно дрейфують - МЗС України

РФ використовує захоплені в 2014 році в Севастополі морські міни як боєприпаси, що безконтрольно дрейфують - МЗС України
Читать на русском

Подібні міни були виявлені біля узбережжя Туреччини та Румунії.

РФ використовує захоплені в 2014 році в Севастополі морські міни в Чорному морі як боєприпаси, що безконтрольно дрейфують. Про це заявили у МЗС України.

"Міністерство закордонних справ заявляє, що з початку широкомасштабної агресивної війни проти України Російська федерація посилює протиправну діяльність своїх військово-морських сил у Чорному морі. Окрім захоплення та знищення цивільних морських суден, бомбардування території України з моря, Росія вигадала новий спосіб морського розбою, яким є використання морських мін як безконтрольних дрейфуючих боєприпасів. - йдеться у заяві.

Саме такі дрейфуючі міни були виявлені 26-28 березня 2022 року біля узбережжя Туреччини та Румунії.

Раніше APnews повідомляв, голова російської делегації на переговорах з Україною Володимир Мединський заявив, що "деескалація" на Київському та Чернігівському напрямках не означає припинення вогню.

Новини партнерів

У Лисичанську від обстрілів окупантів постраждала сім'я, на дітей чекає ампутація ніг
Кількість жертв ракетного обстрілу окупантів Миколаївської ОДА знову зросла

Найпопулярніше за тиждень