РФ тримає у бойовій готовності свої формування на Донбасі, - розвідка

РФ тримає у бойовій готовності свої формування на Донбасі, - розвідка
Читать на русском

Особливу увагу бойовики приділяють облаштуванню помилкових рубежів оборони, а також розміщенню замаскованих муляжів озброєння та військової техніки.

Росія продовжує тримати в бойовій готовності свої формування на окупованому Донбасі. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу Міноборони.

За даними ГУР, командування ЗС РФ продовжує підтримувати в готовності до застосування оперативне угруповання на території ОРДЛО. З цією метою ним проводяться постійні тренування артилерійських та мінометних розрахунків.

Крім того, противник використовує дотримання підрозділами ЗСУ режиму припинення вогню для вдосконалення інженерно-фортифікаційного обладнання власних вогневих позицій. Особлива увага приділяється облаштуванню помилкових рубежів оборони, а також розміщенню замаскованих муляжів озброєння та військової техніки. Це робиться для введення в оману підрозділів ООС і провокування їх на відкриття вогню.

Крім того, окупанти продовжують всебічне забезпечення діяльності частин першого і другого армійських корпусів ЗС РФ. Зокрема, минулого тижня з території Росії на Донбас вони завезли понад 2,5 тис. тонн паливно-мастильних матеріалів. Також автомобільною технікою були доставлені боєприпаси різного калібру загальною вагою близько 30 тонн.

Раніше APnews повідомляв, на полігонах бойовиків «ЛДНР» зафіксували сотні одиниць військової техніки.

Новини партнерів

Міністр оборони РФ виправдався за концентрацію військ біля України "загрозливими діями НАТО"
На Донбасі ворожий снайпер вбив військового ЗСУ з позивним "Африка"

Найпопулярніше за тиждень