РФ прийме контрзаходи у разі вступу України до НАТО, - Пєсков

РФ прийме контрзаходи у разі вступу України до НАТО, - Пєсков
Читать на русском

"Потенційно це для нас дуже небезпечно", - зазначив представник голови Кремля.

У разі вступу України до НАТО Росії доведеться приймати контрзаходи та провести "перебалансування сил". Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву речника президента РФ Дмитра Пєскова.

«Ми, звичайно, найуважнішим чином відстежували результати цього візиту (Зеленського до США, - прим. ред). Коли я говорю: потенційно да, я маю на увазі, перш за все, заяви, зроблені про можливість членства України до НАТО. Зеленський наполягає про бажання України вступити до НАТО, що, напевно, половиною населення України не підтримується, судячи з соціологічних опитувань", - сказав спікер.

Як уточнив Пєсков, в разі вступу України до НАТО РФ доведеться приймати контрзаходи, вести перебалансування сил, щоб на 100% забезпечити свою «безпеку».

"Потенційно це для нас дуже небезпечно, тому що НАТО таким чином продовжить залучення своєї військової інфраструктури до наших кордонів. Це питання, яке спричинить необхідність прийняття якихось контрзаходів, з тим щоб провести перебалансування ситуації і на 100% забезпечити безпеку наших кордонів", - сказав прес-секретар Путіна.

Раніше APnews повідомляв, Зеленський назвав «недостатніми» дії НАТО в Чорному морі.

Новини партнерів

Резніков заявив, що мінські переговори по Донбасу – "абсолютно мертва історія"
В Івано-Франківській області вчителі почали масовий страйк через невиплату зарплат

Найпопулярніше за тиждень