РФ пообіцяла США ряд «некомфортних сигналів» перед зустріччю Байдена та Путіна

РФ пообіцяла США ряд «некомфортних сигналів» перед зустріччю Байдена та Путіна
Читать на русском

"Порядок денний США та РФ не збігаються, але ми традиційно готові реагувати на будь-які постановки питань з американської сторони", - заявили в МЗС РФ.

Росія пообіцяла США ряд «некомфортних сигналів», які не пов'язані з майбутньою зустріччю глав держав Джо Байдена та Володимира Путіна. Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву заступника голови МЗС Сергія Рябкова.

"Порядок денний США та РФ не збігається, але ми традиційно готові реагувати на будь-які постановки питань з американської сторони. На жаль, зустрічна готовність спостерігається набагато менше і рідше", - зазначив дипломат.

Крім того Рябков додав, що найближчим часом Білий дім одержить від Кремля цілий ряд "некомфортних сигналів", які не пов'язані з майбутньою зустріччю Байдена та Путіна.

Нагадаємо, Кремль і Білий дім офіційно домовилися про зустріч лідерів Росії і США. Вона відбудеться 16 червня в Женеві (Швейцарія), коли Джо Байден буде в Європі. Під час переговорів політики обговорять українське та білоруське питання.

Крім того сторони спробують налагодити відносини між США і Росією, щоб вони стали більш «передбачуваними та стабільними».

Раніше APnews повідомляв, Байден поговорить із Зеленським перед зустріччю з Путіним, - МЗС.

Новини партнерів

Зеленський доручив спрогнозувати ситуацію з COVID-захворюваністю українців на осінь
"Не тільки для медичних цілей": в Раді висловилися про легалізацію канабісу в Україні

Найпопулярніше за тиждень