РФ перекинула на Донбас ще сотні військових і 2 тисячі тонн пального, - розвідка

РФ перекинула на Донбас ще сотні військових і 2 тисячі тонн пального, - розвідка
Читать на русском

Також в ГУР додали, що командування ВС РФ підвищує контроль зберігання військового майна в частинах і попереджає, що всі посадові особи, винні в нестачі завезеного з Росії майна, будуть негайно усунені з посад та суворо покарані.

Росія перекинула в ОРДЛО ще 250 військових і 2 тисячі тонн пального. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу Міноборони.

«За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, Росія продовжує використовувати неконтрольовані Україною ділянки кордону для переміщення на тимчасово окуповану територію в Донецькій і Луганській областях особового складу, зброї, боєприпасів, пально-мастильних матеріалів та майна військового призначення. Минулого тижня до з'єднань і частин першого і другого армійських корпусів прибуло близько 250 російських військовослужбовців (переважно вихідців з далекосхідних регіонів Росії), завезено понад 2000 тонн пального», - йдеться у повідомленні.

Також в ГУР додали, що командування ВС РФ підвищує контроль зберігання військового майна в частинах і підрозділах російських окупаційних військ і попереджає, що всі посадові особи, винні в недостач завезеного з Росії майна, будуть негайно усунені з посад і притягнені до суворої відповідальності.

Раніше APnews повідомляв, РФ збільшує ударне угруповання навколо України, - розвідка.

Новини партнерів

У США призупинять вакцинацію препаратом Johnson&Johnson через шість випадків тромбозу
В Україні понад 2000 людей повторно захворіли на коронавірус - ЦГЗ

Найпопулярніше за тиждень