РФ перекидає бойовикам «ЛДНР» нові партії озброєння, - розвідка

РФ перекидає бойовикам «ЛДНР» нові партії озброєння, - розвідка
Читать на русском

Зокрема, терористи отримали великокаліберні снайперські гвинтівки і понад півтори тисячі тонн паливно-мастильних матеріалів.

РФ перекидає бойовикам «ЛДНР» нові партії озброєння. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу Міноборони.

«За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, Російська Федерація продовжує посилювати бойові можливості з'єднань і частин першого і другого армійських корпусів оперативного угруповання російських окупаційних військ. Минулого тижня через неконтрольовані ділянки державного кордону України на тимчасово окуповану територію в Донецькій і Луганській областях з території РФ завезено нові партії озброєння і боєприпасів російського виробництва, зокрема великокаліберні снайперські гвинтівки і понад півтори тисячі тонн паливно-мастильних матеріалів», - йдеться у повідомленні.

Крім того розвідники встановили, що наразі окупанти розгорнули масштабні інженерні роботи. Агресор збільшує кількість траншей і ходів сполучень в житлових районах, на території діючих промислових об'єктів, наближених до лінії зіткнення. Таким чином противник створює умови для прихованого застосування снайперів і мінометних розрахунків.

Раніше APnews повідомляв, бойовики "ЛДНР" на зборах резервістів формують нові підрозділи, - розвідка.

Новини партнерів

В Україні нардепа вперше будуть судити за кнопкодавство
Синоптики порадували українців погодою в червні

Найпопулярніше за тиждень