Фейл Зінченко та феєрія Малиновського. Як українські футболісти "підкорюють" Європу

Фейл Зінченко та феєрія Малиновського. Як українські футболісти "підкорюють" Європу
Читать на русском

Олександр Зінченко та Руслан Малиновський по різному провели недільні матчі в складах своїх команд.

Олександр Зінченко, Андрій Ярмоленко та Руслан Малиновський напередодні провели чергові матчі за свої клуби. На жаль, не всі українці зможуть занести свої вчорашні виступи в актив.

Андрій Ярмоленко залишився в запасі на матч "Вест Гема" проти "Ньюкасла". Українець вийшов на поле на 75-й хвилині за рахунку 2:2, але ніяк вплинути на результат зустрічі не зміг. Хоча на 84-й хвилині Андрій здорово обігрався з Соучеком і щільно пробив по воротах Дубравки. Кіпер "Ньюкасла" з ударом впорався. Нагадаємо, в минулому турі Ярмоленко вийшов на заміну набагато ефективніше і допоміг обіграти "Челсі".

Ще один українець в Англії, Олександр Зінченко, зіграв гірше. По суті саме 11-й номер "Манчестер Сіті" разом з голкіпером Едерсоном повинен розділити провину за єдиний забитий гол в матчі. На 16-й хвилині Зінченко не впорався з пресингом "Саутгемптона", а Едерсон занадто далеко вийшов з воріт і не виручив після дальнього удару Адамса. Виявилося, що ця помилка коштувала "городянам" трьох очок.

А ось Руслан Малиновський виступом проти "Кальярі" явно може пишатися. Українець провів на полі 60 хвилин, і заробив пенальті, з якого "Аталанта" забила єдиний гол у матчі. Більш того, в тому ж епізоді Руслан заробив вилучення для Андреа Карбоні, а після матчу сайт WhoScored саме визнав Малиновського кращим гравцем матчу.

В активі у Руслана 6 ударів по воротах, зробив 31 передачу з точністю в 81%, а також зробив 2 відбору. За сукупністю всіх дій 27-річний українець отримав оцінку 8,3.

Читайте також:

Новини партнерів

Шмигаль заявив про стабілізацію динаміки пандемії коронавірусу в Україні
Командувач ВМС ЗСУ заявив, що військові готуються до повномасштабної військової конфронтації з РФ

Найпопулярніше за тиждень