Ресторанам у Львівській області заборонили готувати страви з майонезом і заварні тістечка

Ресторанам у Львівській області заборонили готувати страви з майонезом і заварні тістечка
Читать на русском

А у всіх закладах харчування повинні бути умови для дотримання правил особистої гігієни, запас миючих засобів та антисептиків.

Львівська обласна рада вирішила заборонити місцевим ресторанам готувати страви з майонезом і заварні тістечка. Таке рішення було прийнято після массвого отруєння людей в селищі Куликів.

Про це APnews повідомляє з посиланням на прес-службу Львівської ОДА.

Так, комісія з надзвичайних ситуацій віднесла випадок в ресторані в Куликові до "надзвичайної ситуації об'єктивного рівня". Тому, щоб не допустити такої ситуації в майбутньому, керівникам територіальних громад Львівщини доручили зобов'язати керівників громадського харчування та продовольчої торгівлі не готувати в теплий період року небезпечних в епідемічному відношенні блюд.ресторанам і кафе заборонили готувати салати з майонезом або сметаною і кондитерські вироби зі заварним кремом.

Крім того, у всіх закладах харчування повинні бути умови для дотримання правил особистої гігієни, запас миючих засобів та антисептиків.

Раніше APnews повідомляв, що після святкування в ресторані "Панський Книш", 4 липня, в лікарні опинилися 24 людини. Одному з госпіталізованих пацієнта лікарі поставили діагноз сальмонельоз. Всього ж в той день в закладі побували 108 гостей.

Новини партнерів

Місячний календар на серпень 2021: повний список сприятливих і несприятливих днів
У Києві прорвало трубу на проїжджій частині: її "відремонтували" купою каміння – відео

Найпопулярніше за тиждень