Разумков зустрівся з єврокомісаром: про що говорили

Разумков зустрівся з єврокомісаром: про що говорили
Читать на русском

Візит єврокомісара з питань політики сусідства та розширення Олівера Варгеї в Україні триває.

Єврокомісара з питань політики сусідства та розширення Олівера Варгеї у рамках офіційного візиту в Україні зустрівся зі спікером парламенту Дмитром Разумковим. Про це Варгеї написав у своєму Twitter.

"Зі спікером парламенту Дмитром Разумковим обговорили прогрес в амбітній програмі реформ. Я підкреслив важливість продовження роботи щодо реформування, особливо в сфері верховенства закону та боротьби з корупцією, які також є ключовими для економічного розвитку України", - написав Варгеї.

У свою чергу, Разумков написав, що радий вітати Варгеї в Україні в новому статусі Комісара ЄС.

"Радий вітати OliverVarhelyi в Україні в новому статусі Комісара ЄС. Це важливий сигнал для нашої держави. Ми готові до поглиблення співпраці щодо позицій, які закріплені в Угоді про асоціацію", - написав він.

Нагадаємо, що сьогодні, 11 лютого, розпочався візит єврокомісара з питань політики сусідства та розширення Олівера Варгеї в Україні. Він уже зустрівся з віце-прем'єр-міністром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитром Кулебою.

Також плануються зустрічі єврокомісара з Президентом України Володимиром Зеленським, прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком та головою МЗС Вадимом Пристайком.

Новини партнерів

Слідчі ДБР провели обшуки на митниці: що відомо
Як у соцмережі відреагували на відставку Богдана

Найпопулярніше за тиждень