Разумков звинуватив керівництво "Слуги народу" в шантажі

Разумков звинуватив керівництво "Слуги народу" в шантажі
Читать на русском

Предметом для шантажу стала посада керівника Апарату парламенту.

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що призначення на посаду керівника Апарату ВР стало причиною шантажу з боку керівництва "Слуги народу". Про це APnews повідомляє з посиланням на заяву глави парламенту в ефірі каналу "Україна 24".

Саме таким чином Разумков відреагував на заяву першого заступника голови фракції "Слуга народу" Олександра Корнієнка про те, що тепер Апаратом ВР керує виконуючий обов'язки.

"Скільки років до цього не було керівника Апарату? Чому питання про керівника Апарату з'явився як шантаж голови Верховної Ради? Або признач нашого або ми тебе знімати будемо. Я на шантаж НЕ вівся, вибачте, і вестися не буду. Хто мені листа надіслав? Чи не Арахамія?" - заявив Разумков.

Після цього Корнієнко спробував спростувати, що лист спікеру було сформульовано саме таким чином. Хоч би що там було, Апарат Верховної Ради дійсно знаходиться без постійного керівника протягом 15 місяців.

У липні 2020 го року В'ячеслав Штучний написав заяву про звільнення, і відтоді обов'язки керівника виконує Михайло Теплюк. Штучний ж через кілька днів обійняв посаду першого заступника начальника Управління державної охорони.

Раніше APnews повідомив, що Разумков пообіцяв звернутися до суду в разі спроби незаконно позбавити його депутатського мандата. Спікер підкреслив, що буде відстоювати своє право бути депутатом.

Новини партнерів

Тортури, карцер і побори: Денісова розповіла про жахливі умови в колоніях на окупованому Донбасі
Зеленський звільнив одразу п'ять послів у шести країнах: під ротацію потрапив батько глави МЗС

Найпопулярніше за тиждень