Разумков закликає нардепів скасувати всі поїздки за кордон через епідемію Covid-19

Дмитро Разумков
Читать на русском

Голова ВРУ Дмитро Разумков видав розпорядження, у якому рекомендував парламентаріям не виїжджати за межі України.

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков підписав розпорядження "Про невідкладні заходи із забезпечення сталої роботи Верховної Ради України та її органів", у якому через поширення китайського коронавірусу у світі закликав народних депутатів не їздити за кордон, а в адміністративних будинках Ради вжити необхідних заходів, спрямованих на запобігання поширенню гострих респіраторних хвороб. Про це повідомляє інформаційне управління Апарату Верховної Ради України.

"У зв’язку із ситуацією, що склалася у світі, у тому числі в країнах ЄС, внаслідок поширення гострої респіраторної хвороби, спричиненої короновірусом, з метою запобігання виникненню та поширенню масових інфекційних захворювань, забезпечення сталої роботи ВРУ та її органів на підставі статті 88 Конституції України, пунктів 7 і 8 статті 78 Регламенту ВРУ: народним депутатам України, працівникам Апарату ВРУ наполегливо рекомендую скасувати або відтермінувати службові відрядження за межі України до зміни епідемічної ситуації у світі", - наголошується у повідомленні.

Згідно з розпорядженням керівнику Апарату ВРУ Штучному В.В. доручено вжити необхідних профілактичних, організаційних та матеріально-технічних заходів, спрямованих на запобігання поширенню гострих респіраторних хвороб у адміністративних будинках парламенту.

Зазначається, що контроль за виконанням опублікованого розпорядження залишається за головою Верховної Ради Дмитром Разумковим.

Разумков закликає нардепів скасувати всі поїздки за кордон через епідемію Covid-19

Як повідомляв APNews, "Слуга народу" хоче ухвалити закон про ринок землі, поки протести будуть заборонені через карантин.

Новини партнерів

Поранених на Донбасі військових доправили в Дніпро
Зеленський підписав указ про звільнення голови Київської ОДА

Найпопулярніше за тиждень