Разумков, вдова Галина і "дівчина" Скороход - хто прибув на похорон нардепа Полякова до Чернігова

Разумков, вдова Галина і "дівчина" Скороход - хто прибув на похорон нардепа Полякова до Чернігова
Читать на русском

Також на прощання з Поляковим прибули однопартійці з групи "За Майбутнє".

На церемонію прощання з народним депутатом Антоном Поляковим до Чернігова прибуло чимало колег загиблого з Верховної Ради. Про це APnews повідомляє з посиланням на ряд журналістів, які присутні в Чернігові.

В цілому на церемонію прощання з нардепом прийшли чимало людей - як молодих, так і літніх. Всі вони збираються біля Чернігівської філармонії, де і проходить церемонія прощання. На самому початку церемонії до гробу з Антоном принесли вінки - в тому числі великий вінок від Верховної Ради.

Серед сотні людей, які вже прибули на прощання, також виявилося чимало нардепів. Зокрема, до Чернігова приїхав колишній спікер парламенту Дмитро Разумков, а також ряд нардепів депутатської групи "За Майбутнє", в якій перебував Поляков, на чолі з Тарасом Батенком.

Також на церемонії однією з перших з'явилася вдова Галина Полякова. Пізніше в філармонію приїхала і нардеп Ганна Скороход, яка жила разом з Поляковим. Як повідомляє Telegram-канал PavlovskyNews, між вдовою і Скороход трапилася перепалка. Сама народна депутатка повністю відмовилася від будь-яких коментарів.

Раніше APnews повідомляв, що в Чернігові стартувала церемонія прощання з нардепом Антоном Поляковим. Під час прощання представники політсила "За Майбутнє" заявили, що не вірять в природну смерть Полякова.

Новини партнерів

В Україні нова хвиля COVID-заражень почалася раніше, ніж прогнозували, – Ляшко
Колеги Полякова не вірять у версію "природної смерті" і заперечують, що він вживав наркотики

Найпопулярніше за тиждень