Разумков оцінив можливих кандидатів у президенти України

Разумков оцінив можливих кандидатів у президенти України
Читать на русском

Дмитро Разумков нагадав, що нинішній президент Володимир Зеленський говорив про один строк.

Зовсім нові кандидати в президенти країни не отримають підтримку громадян, бо запит на нові обличчя вже не актуальний. Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву спікера Верховної Ради Дмитро Разумков в інтерв'ю головному редактору інтернет-видання "ГОРДОН" Олесі Бацман.

За його словами, нинішній президент Володимир Зеленський хоч і не виключив можливість балотуватися на другий термін, але не стверджував, що візьме участь у президентських виборах ще раз

"Президент говорив про один термін і подивімося, що буде через чотири роки. Так, на одній з прес-конференцій він говорив, що не виключає можливості участі у виборах, але не виключати та стверджувати - різні речі", - заявив Разумков.

Крім того, він оцінив шанси на виборах президента колишнього прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, нинішнього мера Віталія Кличка і юриста Андрія Портнова.

"Говорити про те, яка політична палітра буде через три роки - гадати на кавовій гущі. Я думаю, що в президенти підуть всі ті, хто вже був раніше. Може з'явитися хтось ще. Може Бойко з'явиться. Ті кандидати, про яких говорив Андрій Богдан в інтерв'ю - Гройсман, Кличко, Портнов. Гройсман та Кличко можуть піти на вибори. Портнов, якщо чесно, не знаю. Станом на сьогодні, у Гройсмана не поганий рівень довіри", - підсумував спікер парламенту.

Як раніше повідомляв APnews, спікер Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що не думав над тим, щоб балотуватися в президенти

Новини партнерів

Мер Умані, який ночував під ОП і протестував через хасидів, захворів на COVID-19
Від класичного Ford до кабріолета Lexus: ТОП-10 найбільш очікуваних автомобілів 2021 року

Найпопулярніше за тиждень