Разумков офіційно запросив "Слуг народу" на зустріч, щоб обговорити його "незадовільну роботу"

Разумков офіційно запросив "Слуг народу" на зустріч, щоб обговорити його "незадовільну роботу"
Читать на русском

Таким чином у спікера реагують на два збори підписів про його звільнення.

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков запросив народних депутатів з фракції "Слуга народу" на зустріч. Під час неї Разумков сподівається відповісти на всі претензії щодо його "незадовільну роботу".

Про це APnews повідомляє з посиланням на прес-секретаря спікера Ольгу Туній.

Зустріч з нардепами від монобольшінства Разумков призначив на понеділок, 4 жовтня, о 18:00. Як зазначила сама Туній, на цій зустрічі глава парламенту зможе "обговорити його "незадовільну" роботу за два роки на посаді".

Таким чином Дмитро Разумков підтвердив свою заяву, яку він напередодні зробив в ефірі одного з телеканалів. Тоді він заявив, що на відміну від "своїх колег", він запрошує всіх на зустріч, на якій буде обговорюватися його відставка.

Нагадаємо, що раніше глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що Разумкова не запросили на партійний збір в Трускавці, оскільки Дмитро Олександрович не є членом фракції.

Раніше APnews також повідомляв, що вже перебуваючи в Трускавці Арахамія заявив, що на зборі "Слуги народу" збирати підписи за відставку Разумкова не буде. Останнє він явно сказав, щоб спростувати інформацію, що з'явилася раніше інформацію, що сьогоднішній день для "слуг народу" стане "Днем боротьби з Разумковим".

Новини партнерів

У Грузії заявили, що арешт Саакашвілі не призведе до загострення відносин з Україною
У Польщі вантажівка на смерть збила українця, який наносив розмітку на дорозі

Найпопулярніше за тиждень