Разумков єдиний з топ-політиків відреагував на напад на журналістку NewsOne

Разумков єдиний з топ-політиків відреагував на напад на журналістку NewsOne
Читать на русском

Спікер ВР упевнений, що такі дії знищують досягнення України.

Під час засідання погоджувальної ради Верховної Ради спікер парламенту Дмитро Разумков засудив напад на журналістку телеканалу NewsOne. Про це повідомляє APnews.

"Мені байдуже, який це канал. Коли були ситуації, пов'язані з іншими каналами - я займав таку ж точно позицію. Так робити не можна", - заявив Разумков. Також спікер парламенту звернувся в поліцію і профільні комітети Ради з питань свободи слова.

Йдеться про ситуації, яка сталася 28 листопада з журналісткою телеканалу NewsOne Віолетою Товкес. Під час прямого ефіру з акції пам'яті жертв Голодомору невідомий в капюшоні вибив у неї з рук мікрофон і штовхнув саму журналістку.

Також депутатське звернення в поліцію з приводу нападу на Віолетту Товкес подав і нардеп Олександр Качура. Ось тільки більше ніхто з топ-політиків держави на ситуацію з нападом на журналістку в прямому ефірі досі не відреагував.

Нагадаємо, ми повідомляли, що в суботу, 28 листопада, в Україні проходив ряд акцій, присвячених пам'яті жертв Голодомору. Також пам'ять жертв Голодомору вшанували і президент України Володимир Зеленський.

Новини партнерів

В Україні за тиждень значно зросла кількість госпіталізацій COVID-пацієнтів, - Степанов
Україну накриють сніг та дощі, рятувальники б'ють на сполох

Найпопулярніше за тиждень