"Рагулі" та "селюки": на телеведучу Сніжану Єгорову обрушилася хвиля критики через інтерв'ю

"Рагулі" та "селюки": на телеведучу Сніжану Єгорову обрушилася хвиля критики через інтерв'ю
Читать на русском

Сніжана Єгорова вважає, що життя за свою країну можуть віддати тільки ті, хто нічого не досяг та не бачить цінності в житті

Телеведуча Сніжана Єгорова дуже різко висловився про Україну після Майдану і назвала народних героїв "рагулями" та "селюками". Про це повідомляє APnews з посиланням на інтерв'ю ведучої YouTube-проекту "Прямо_Talk"

За словами Єгорової, їй не подобаються українські "герої-рагулі" та їх "висока суїцидальна готовність".

"Все, що пропонується в постмайданне час, мене абсолютно не влаштовує. Мені не подобаються ці герої. Ці рагулі, які повилазили незрозуміло звідки, селюки, які розмовляють суржиком і готові віддати своє життя ... Яке життя ?! Життя, яка нічого з себе не представляє? тобто люди, які ніколи нічому не вчилися, чи не вкладалися, ні до чого не прагнули - вони просто готові пожертвувати своїм життям", - заявила ведуча.

При цьому вона зазначила, що це можна розцінювати як подвиг, але це може говорити та про "високої суїцидальної готовності". На її думку, людина нібито не бачить перспектив у житті, тому вона не представляє для нього цінності.

"Як наркомани, які за дозу готові віддати останню кров. Це не нормально. Нас привчають до позиції жертви, що ми повинні віддати своє життя. А я не хочу", - вказала Єгорова.

Варто відзначити, що в соціальних мережах на телеведучу обрушилася хвиля критики.

Читайте також:

Новини партнерів

Тіхановська повідомила, коли повернеться в Білорусь
Шмигаль заявив, що "дірки" в державному бюджеті немає, є тільки дефіцит в 300 млрд

Найпопулярніше за тиждень