Радниця глави ЦВК звільнилася після посту про свій несправний вібратор

Радниця глави ЦВК звільнилася після посту про свій несправний вібратор
Читать на русском

Додала, що їй вже надіслали новий вібратор, який працює

Радниця глави Центральної виборчої комісії Анжела Єременко, відома в соцмережі як Bad mama, звільнилася після свого скандального посту в Фейсбук про несправний вібратор. Вона заявила, що хоче і далі відкрито писати про відверті речі, але не бажає підставляти колег.

Про це APnews пише з посиланням на її новий пост.

"Я опублікувала пост у своєму блозі під псевдонімом про вібратор і через кілька годин мені написали, що я нікчема. Я звільнилася з ЦВК. По-перше, тому що хочу бути відкритою і жартувати над тим, що я хочу - для мене важливіше будь-якої посаді, тому ще в понеділок я написала заяву;) По-друге, тому що та команда комунікації, яку вдалося побудувати, повинна продовжити свою справу, не піддаючись ризикам нових вкидань і атак, а через мене це робити дуже легко", - повідомила своїм передплатникам Єременко.

Вона пояснила, що зараз їй 30 років, у неї є дитина і вона вже шість років веде свій блог. А в ЦВК вона прийшла, щоб щось змінити. Проте зрозуміла, що суспільство "ще не готове".

"Я прийшла в ЦВК більше року тому ... Мої друзі питали мене: навіщо тобі це місце? Я відповідала, що ідея змін найсильніша... Але реальність поки така, що держслужба не потребує нових людей. Не тому, що вона не приймає на роботу людей з рожевими волоссям або тому, що вони в минулому малювали фалосом на особистій виставці картин. Ні, саме суспільство в своїй більшій частині не готове до того, що людина має право бути собою, навіть якщо вона працює на державу. Особливо якщо це так", - прокоментувала своє звільнення дівчина.

Додала, що їй вже надіслали новий вібратор і "він хороший".

"А всім, кому пече почуття сорому, скажу, що сублімація в коментарях лише погіршує ситуацію, краще займіться сексом, це правда корисніше для здоров'я. І не важливо, це секс з собою або вашим партнером!", - резюмувала дівчина.

Нагадаємо, APnews писав, що раніше Анжела Єременко опублікувала пост про те, що їй подарували несправний вібратор. Він викликав шквал критики та обурення.

Радниця глави ЦВК звільнилася після посту про свій несправний вібратор

Новини партнерів

"Непріоритетних" українців дозволено щепити залишками вакцини: Ляшко назвав три умови
Українські вчені першими у світі навчилися прогнозувати тяжкі наслідки при COVID за аналізом крові

Найпопулярніше за тиждень