Радість Овнів, проекти Тельців та відпочинок Львів: детальний гороскоп на 2 серпня

Радість Овнів, проекти Тельців та відпочинок Львів: детальний гороскоп на 2 серпня
Читать на русском

Астрологи розповіли, чого варто чекати від цього дня.

Овен

21 березня — 19 квітня

Овнам поточні справи принесуть радість, але нові проекти доведеться захищати та відстоювати. Приплив грошей безпосередньо залежатиме від взаємин із іншими людьми.

Телець

20 квітня — 20 травня

Тельці почнуть втілювати в життя проекти, пов'язані зі змінами навколишнього простору. Багато хто всерйоз замислиться про переїзд.

Близнюки

21 травня — 20 червня

Близнюків чекає бурхлива діяльність, зміцнення ділових зв'язків, плідне спілкування з однодумцями. Не бійтеся фізичних навантажень вони підуть тільки на користь.

Рак

21 червня — 22 липня

У Раків можливі тертя у робочому колективі. Причиною конфліктів та суперечок здатні стати невиконання зобов'язань. Докладіть всіх зусиль, щоб вирішити питання.

Лев

23 липня — 22 серпня

Леви, вам, в ідеалі, це день відпочинку, споглядання, розслаблення за приємним заняттям. У вільний час варто подбати про плани на частину літа, що залишилася.

Діва

23 серпня — 22 вересня

Діви, що склалася, ситуація мобілізує вас на активні дії: готуйтеся примиряти ворогуючі сторони. Сьогодні можна працювати згодом.

Терези

23 вересня — 22 жовтня

Терези, швидше за все, будуть втягнуті в суспільне життя. На багатьох чекають корисні знайомства та творчі відкриття. Проте можливі й перешкоди у створенні бажаних відносин.

Скорпіон

23 жовтня — 21 листопада

Скорпіони можуть розраховувати підтримку начальства. Дехто відволікається від професійної діяльності та займеться залагодженням особистих проблем.

Стрілець

22 листопада — 21 грудня

Стрільці, пустіть у хід напрацювання колишнього періоду, і ви опинитеся у виграші. Вдаються справи, пов'язані з поїздками.

Козеріг

22 грудня — 20 січня

Козерога, намагайтеся бути на увазі: ваші успіхи гідні визнання. Добре отримувати поглиблені знання з обраної спеціальності.

Водолій

21 січня — 18 лютого

Водолії, особливий успіх супроводжуватиме тих, хто постійно знаходиться в пошуку. Зірки підтримують ваші починання, але оточуючі можуть оцінити вашу запопадливість.

Риби

19 лютого — 20 березня

Рибам цей день можна займатися чим завгодно, аби залишатися в піднесеному настрої. Гарний час для творчих проектів, пов'язаних із виведенням усієї справи на новий рівень.

Читайте також:
Успіх Тельців, вимоги Терезів та вдача Риб: докладний гороскоп на 1 серпня

Новини партнерів

Зеленський попросив Макрона допомогти розблокувати 8 мільярдів євро макрофіну Україні
Росіяни переодягаються в цивільне та тікають з фронту в Херсонській області, - ОВА

Найпопулярніше за тиждень