Рада розглянула більше половини поправок до законопроекту про ринок землі

Рада розглянула більше половини поправок до законопроекту про ринок землі
Читать на русском

Верховна Рада України завершила вечірнє пленарне засідання, на якому розглядала поправки до законопроекту про ринок землі.

Верховна Рада України завершила вечірнє пленарне засідання. Народними депутатами України не врахована жодна поправка, передає кореспондент APnews.

"Вечірнє засідання ВР оголошую закритим", - сказав голова ВР Дмитро Разумков.

Зокрема, до другого читання законопроекту №2178-10 депутати розглянули 2301 правку з 4018.

Під час вечірнього пленарного засідання у Верховній Раді створили кілька міжфракційних депутатських об’єднань. Їх оголосив перший заступник Голови ВР Руслан Стефанчук перед завершенням вечірнього пленарного засідання.

“Давно у нас не було нових міжфракційних депутатських об’єднань, і вони вже на часі. Міжфракційне депутатське об’єднання „Антикорупційний наступ“, головами обрано Качуру, Кісиля та Павліша — народних депутатів. Далі, міжфракційне депутатське об’єднання „Національні спільноти“, головою обрано нардепа Лубінця, і міжфракційне депутатське об’єднання „Урбаністи“, обрано співголовами Городнюка і Бондар”, — повідомив Стефанчук.

Крім того, голова ВР Дмитро Разумков анонсував проведення, 4 березня, засідання двох комітетів.

“Я прошу у зв’язку з тим, що завтра будуть розглядатися деякі питання пов’язані з позачерговим засіданням ВР, о 9:00 зібратися Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки і Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування. Прошу провести засідання комітетів о 9:00”, — сказав голова ВР.

Тож, завтра, 4 березня, Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки і Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування мають зібратися о 9:00.

Нагадаємо, що Верховна Рада України 4 березня збереться на позачергове засідання, у зв’язку з вимогою Президента України Володимира Зеленського.

Новини партнерів

Недоторканний Аваков і Милованов в новому міністерстві: стало відомо, як поділять крісла в Кабміні
Прем`єр Гончарук написав заяву про відставку на ім'я Разумкова

Найпопулярніше за тиждень