Не виключено, що Рада розгляне призначення Саакашвілі вже на наступному засіданні, - нардеп

Не виключено, що Рада розгляне призначення Саакашвілі вже на наступному засіданні, - нардеп
Читать на русском

Позачергове засідання Верховної Ради відбудеться у четвер, 30 квітня.

У четвер, 30 квітня, Верховна Рада України під час позачергового засідання може розглянути питання призначення колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі на посаду віце-прем’єр-міністра.

Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву глави фракції "Слуга Народу" Давида Арахамії під час брифінгу у понеділок, 27 квітня.

"На цей четвер ми ще не визначились з порядком денним - буде порядок ініційований парламентом, там немає цього питання. Але я не виключаю той факт, що за ініціативою Офісу президента може бути додане кадрове питання, додане у повістку позачергового засідання, яке відбудеться у четвер", - наголосив нардеп.

В свою чергу, народний депутат від фракції "Слуга народу" Ірина Верещук зазначає, що має юридичні застереження стосовно призначення Саакашвілі на посаду віце-прем’єр-міністра в уряд.

"У будь-якому випадку я переконана, що Михайло Ніколозович знайде своє місце, і ми справді будемо дякувати йому за енергію, яку він готовий вкладати і розбудовувати нашу державу.

Я вважаю, що його місце буде краще і ефективніше саме у Офісі президента. Нам не вистачає комунікації в трикутнику "Офіс Президента – парламент – Кабмін", - зауважила вона.

Як повідомляв APnews, юрист пояснив, чи мають справи проти Саакашвілі в Грузії силу в Україні.

Новини партнерів

Рада визнала незадовільною роботу Нацради з питань ТБ і радіомовлення за 2019 рік
У Мінфіні розповіли про умови майбутнього траншу МВФ та назвали суму

Найпопулярніше за тиждень