Путін вперше відреагував на пропозицію Зеленського про зустріч та запросив його до Москви

Путін вперше відреагував на пропозицію Зеленського про зустріч та запросив його до Москви
Читать на русском

За словами лідера РФ, останнім часом керівництво України зробило дуже багато кроків, що руйнують російсько-українські відносини.

Президент Російської Федерації Володимир Путін вперше відреагував на пропозицію Зеленського про зустріч на Донбасі. Він заявив, що все залежить від того, що саме український лідер хоче обговорити.

Про це APnews пише з посиланням на заяву Путіна.

"Якщо він хоче обговорювати Донбас - йому слід спочатку зустрітися з керівниками ДНР і ЛНР, а потім вже з російським, а якщо хоче обговорити двосторонні відносини - чекаємо в Москві в будь-який зручний час", - сказав президент РФ.

При цьому зазначив, що останнім часом керівництво України зробило дуже багато кроків, що руйнують російсько-українські відносини.

"Це стосується ряду проблем у двосторонніх відносинах безпосередньо, це стосується і ставлення до Російської православної церкви і спроб її руйнування. Це також стосується ставлення до російської мови та російськомовних громадян України, до російських громадян, які проживають на території України. Дуже багато кроків, спрямованих на руйнування наших відносин. Про що ми, безумовно, можемо тільки шкодувати. Але якщо президент Зеленський хоче почати відновлення цих відносин, ми будемо це тільки вітати", - сказав Путін.

Як писав APnews раніше, Зеленський публічно звернувся до Путіна та запропонував зустрітися "в будь-якій точці українського Донбасу, де йде війна".

Новини партнерів

Зеленський привітав відведення російських військ від кордонів України
В Житомирській області затримали агента ФСБ за шпигунство

Найпопулярніше за тиждень