Псевдомінеру мосту Метро в Києві повідомили про підозру, - прокуратора

Псевдомінеру мосту Метро в Києві повідомили про підозру, - прокуратора
Читать на русском

Поліція готує клопотання до Дніпровського районного суду Києва про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Київська місцева прокуратура №4 повідомила про підозру псевдомінеру, який у понеділок, 1 червня погрожував підірвати міст Метро.

Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву прес-служби прокуратури від 2 червня.

"Правопорушником виявився житель Київської області, 1988 року народження. Його дії кваліфіковані за ч. 2 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, підготовці вибуху, що спричинило тяжкі наслідки)", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що правоохоронці готують клопотання до Дніпровського районного суду Києва про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Наразі ж триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що 1 червня, перебуваючи на Мосту метро, чоловік погрожував підірвати пакет з невідомим вмістом. «Мінера» було затримано поліцейськими, а вибуховий пристрій виявився муляжем. При затриманні жодна людина не постраждала.

За словами глави Нацполіції у Києві Андрія Крищенка, чоловік може сісти у в'язницю на шість років через фальшиве повідомлення про мінування мосту Метро.

Наразі відкрито кримінальне провадження за статтею 259 "Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності".

Як повідомляв APnews, адвокат пояснив, що загрожує мінеру моста Метро у разі доказу його психічних відхилень.

Новини партнерів

У Росії автомеханік перетворив Lada Priora на триметрового "павука". Відео
Спалах коронавірусу серед футболістів УПЛ: у львівській команді вже 13 хворих

Найпопулярніше за тиждень