"Прорвемо інформаційну блокаду": нардеп Дубінський відреагував на блокування Youtube-каналу з 350000 підписників

"Прорвемо інформаційну блокаду": нардеп Дубінський відреагував на блокування Youtube-каналу з 350000 підписників
Читать на русском

Нардеп відзначив той факт, що його ютуб-канал заблокували після оприлюднення ним звернення до Зеленського.

Народний депутат Олександр Дубінський, після блокування його Youtube-каналу з 350000 підписників, назвав це “інформаційною блокадою”.

Про це APnews пише з посиланням на заяву нардепа у Facebook.

"Ще 10 днів тому я заявляв на прес-конференції, що після рішення Мінфіну США про санкції, яке було прийнято в результаті абсолютно брехливого доносу на мене українських аферистів буде здійснюватися блокування соціальними мережами моїх сторінок.

Сьогодні це сталося зі сторінкою в ютубі. Тепер жертвами тимчасової безкарності аферистів стали і сотні тисяч моїх підписників. Їх просто позбавили можливості отримувати інформацію від народного депутата України", - написав він.

Дубінський зазначив, що поки залишаються робочими його фейсбук-сторінка та телеграм-канал. Він закликав читачів підписуватися на них та додав: “Разом ми прорвемось через інформаційну блокаду”.

На думку нардепа, символічним є той факт, що його ютуб-канал заблокували після оприлюднення ним звернення до Зеленського.

Нагадаємо, нардеп від "Слуги народу" Олександр Дубінський публічно звернувся до президента Зеленського. Він наполягає, що якщо все ж піде із фракції, "Слуга народу" розвалиться.

Як повідомляв APnews раніше, YouTube заблокував акаунт Дубінського.

Новини партнерів

Зеленський продовжив безвіз в Україну для громадян Британії, хоча українцям все ще потрібна віза
Більше немає «директорок» та «депутаток». Суд скасував новий український правопис

Найпопулярніше за тиждень