Про кума не забув: Ломаченко назвав трьох кращих боксерів сучасності

Про кума не забув: Ломаченко назвав трьох кращих боксерів сучасності
Читать на русском

У список потрапив кум Ломи Олександр Усик.

Український чемпіон з боксу в легкому дивізіоні Василь Ломаченко назвав свою трійку кращих бійців світу. Про це APnews повідомляє з посиланням на ESPN.

Свою трійку боксерів pound-for-pound Лома склав зі справжніх універсалів - в неї потрапили Теренс Кроуфорд, Сауль Альварес і Олександр Усик. Кроуфорд і Усик у своїй кар'єрі вже встигли стати абсолютними чемпіонами, а Сауль Альварес визнавався кращим боксером pound-for-pound в 2019-му році журналом The Ring.

Теренс Кроуфорд - абсолютний чемпіон у першій напівсередній вазі (2017-й рік), також домагався успіху в напівсередній і легкій вазі. А Олександр Усик крім крузервейту, де він зібрав абсолютно все престижні чемпіонські пояси в цій вазі, вже дебютував у важкому дивізіоні.

Нарешті, Сауль Альварес в своїй кар'єрі встиг побувати в п'яти різних вагових категоріях, причому у всіх них він здобував чемпіонські пояси. Йдеться про напівсередню, першу середню, середню, другу середню і напівважку вагові категорії.

Відзначимо, що зовсім скоро Василь Ломаченко проведе об'єднавчий поєдинок в легкій вазі проти Теофімо Лопеса. Ми збираємо в одному місці все, що потрібно знати про чемпіонський бій.

Новини партнерів

Поліція відпустила додому хлопчика, який зарізав батька в Запорізькій області
Деяким пасажирам літаків дозволять літати без маски в розпал пандемії

Найпопулярніше за тиждень