Пристайко обговорив мирний план на Донбасі з замдержсекретаря США

Перший заступник держсекретаря США Стівен Біген та глава МЗС України Вадим Пристайко
Читать на русском

Сторони також обговорили військові інтеграції в Євроатлантиці.

Перший заступник держсекретаря США Стівен Біген обговорив з главою МЗС України Вадимом Пристайком прагнення до мирного врегулювання агресії Росії в Україні під час зустрічі у Вашингтоні.

Як повідомила глава прес-служби Держдепартаменту Морган Ортагус, заступник секретаря "привітав міністра закордонних справ України з прогресом, досягнутим його урядом у боротьбі з корупцією і проведенні реформ".

Також під час зустрічі у Вашингтоні сторони обговорили можливості подальшої інтеграції військових, інвестиційних і торговельних відносин України з Євроатлантичним співтовариством. Повідомила прес-служба Держдепартаменту США.

Очільник МЗС України зазначив, що сторони говорили й про окупований Крим. Наголосив, що країна відчуває підтримку заокеанських колег.

"Незмінна підтримка США сьогодні вкрай важлива. Нові підходи відчуваються не лише в Києві - це надихає", - написав Пристайко у Twitter.

Пристайко обговорив мирний план на Донбасі з замдержсекретаря США

Як раніше повідомляв APnews, голова МЗС України Вадим Пристайко стверджує, що деякі пункти Мінських домовленостей реалізувати неможливо.

Новини партнерів

Російські окупаційні війська вночі пішли у нову атаку - штаб ООС
Бортові самописці збитого в Ірані літака без України розшифровувати не будуть, - Данілов

Найпопулярніше за тиждень