Президент США Джо Байден осоромився під час пресконференції. Відео

Президент США Джо Байден осоромився під час пресконференції. Відео
Читать на русском

У підсумку йому вдалося "подолати" телесуфлера і повністю вимовити речення

Джо Байден в черговий раз допустив ряд помилок під час публічного виступу, не зумівши тричі прочитати слово "робочі місця".

Про це повідомляє APnews.

У вівторок Джо Байден зумів двічі потрапити в незручну ситуацію під час свого виступу після робочої поїздки в Ла-Кросс, штат Вісконсин, яка була спрямована на просування плану бюджетних витрат в розмірі 6 трильйонів доларів.

Так, лідер США спочатку заявив, що недавно особисто відвідав автобусний завод Proterra, забувши про те, що насправді це був онлайн-захід, що відбувся більше ніж два місяці тому.

Потім Байден вирішив добити свою промову, щосили намагаючись читати з телесуфлера. Він постійно спотикався у своїх словах, неодноразово заїкався і тричі запинався на слові "робочі місця", перш ніж зміг прочитати повне речення.

"Завдяки цій угоді це буде простіше, швидше, чистіше, частіше і надійніше ... ця робота, ці роботи, робочі місця, вони будуть створені тут", - вимовив він.

До слова, в минулому президент США довгий час боровся з заїканням, однак цей конфуз був пов'язаний саме з тим, що він не зміг правильно прочитати текст з телесуфлера.

Раніше APnews також повідомляв, президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден запнувся і випадково нецензурно вилаявся під час виступу.

Новини партнерів

На п'яти пляжах Києва заборонили купатися: винна спека
На Одещині на базі відпочинку отруїлися п'ятеро людей

Найпопулярніше за тиждень