"Президент попросив залишитись": Ткаченко розповів, чому його відставка затягується

"Президент попросив залишитись": Ткаченко розповів, чому його відставка затягується
Читать на русском

Він заявив, що не передумав йти, але не виключає, що може залишитися за деяких умов

Міністр культури Олександр Ткаченко заявив, що його рішення про відставку "залишається актуальним". За його словами, процес затягується, тому що фракція "Слуга народу" не підтримала його звільнення.

Про це APnews пише з посиланням на заяву Ткаченка у коментарі НВ.

Він додав, що чекав на реєстрацію його заяви про відставку у Верховній Раді. Додавши, що ні в парламенті, ні в уряді не підтримують його звільнення і зараз "обговорення продовжуються".

"Моє рішення про відставку залишається актуальним. (...) Буду відвертим, фракція зовсім не підтримала моє рішення про відставку, що надалі переросло у довгострокові обговорення з профільним комітетом, керівниками партії та фракції, колегами. Паралельно – розмови зі спікером, прем'єром, президентом", - розповів Ткаченко.

При цьому наголосивши, що Зеленський попросив його залишитися. Ткаченко додав, що розгляне такий варіант, якщо візьмуть до уваги його концепцію.

"Я запропонував своє бачення розвитку екосистеми культури та інформполітики. Обговорення продовжується", - резюмував міністр культури.

Як писав APnews, раніше про те, що Ткаченко передумав йти у відставку, заявив голова фракції СН Давид Арахамія.

Нагадаємо, голова міністерства культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко 11 листопада подав заяву про відставку, повідомивши, що причиною цього стали відділення Держкіно від його відомства та низка інших рішень уряду, з якими він категорично не згоден, передумав залишати крісло міністра.

Новини партнерів

Таліби визнали окупований Крим "російським"
У Києві невідомі підірвали банкомат і викрали всі гроші, поліція ввела спецоперацію

Найпопулярніше за тиждень