Правда про MacBook Air: тільки приємні відчуття

Правда про MacBook Air: тільки приємні відчуття
Читать на русском

Це продукція відомої компанії Apple, яка має всі встановлені програми для роботи і розваг.

Не так давно відомий виробник презентував свою нову розробку — процесор M1, який з'явився в багатьох пристроях Apple. Не виключенням став і Apple MacBook Air — молодша модель у лінійці ноутбуків.

Правда про MacBook Air: тільки приємні відчуття

Перші враження

Перше, що відразу ж впадає в очі, — це неймовірна швидкість запуску операційної системи. Пристрій починає працювати практично миттєво. Цьому є кілька пояснень: оптимізація системних процесів, гарний ОЗП, жорсткий SSD-диск.

Друге, що не можна не відзначити, — неймовірна автономність. Виробник заявляє, що переглядати відео можна протягом 18 годин, і це не перебільшення. Якщо подорожувати на просторах інтернету, то одного заряду вистачить на 15 годин. Звичайно, роль відіграють обраний браузер і кількість вкладок, але все ж показники вельми гідні.

Не менш важлива особливість — система охолодження. Незважаючи на те, що пристрій використовує пасивну систему вентиляції, ноутбук не гріється. Звичайні повсякденні завдання виконуються без будь-яких натяків на нагрів.

Оптимальне рішення для подорожей

Для всіх, хто любить подорожувати і брати із собою ноутбук для роботи або розваг, оптимальним рішенням стане покупка моделі Air. Гаджет має масу переваг:

  • швидку зарядку (з 0 до 100% за годину);
  • компактні розміри;
  • мінімальну вагу (трохи більше кілограма);
  • стильний зовнішній вигляд (виготовлений із цільного шматка алюмінію);
  • високу продуктивність.

Не варто забувати, що це продукція відомої компанії Apple, яка має всі встановлені програми для роботи і розваг.

Для студента такий ноутбук також стане відмінним рішенням. Пристрій характеризується швидкодією. Навіть якщо доводиться довго проводити час за роботою, очі не втомлюються. Спеціальне покриття не пропускає шкідливі для очей сині промені. Крім того, пристрій автоматично налаштовує корекцію в залежності від інтенсивності освітлення. Підсвічування клавіш також включається автоматично.

Новини партнерів

Екс-чиновники при виселенні з держдач в Конча-Заспі забирають із собою шпалери, розетки та унітази
У Херсонській області водій іномарки збив на смерть двох пішоходів і втік

Найпопулярніше за тиждень