Повернення Яремчука після травми і гол Малиновського зі штрафного. Як наші футболісти виступають у Європі

Повернення Яремчука після травми і гол Малиновського зі штрафного. Як наші футболісти виступають у Європі
Читать на русском

Роман Яремчук забив свої перші голи після травми.

Національні чемпіонати в Європі пішли на паузу майже в повному складі - навіть в Серії А залишилося провести заключний тур. Однак деякі клуби вже проводять товариські матчі під час дуже короткого міжсезоння. Редакція APnews розповість як в тих матчах, що пройшли напередодні, проявили себе українські футболісти.

Руслан Малиновський почав матч "Аталанта" - "Парма" в запасі, але з'явився на полі після перерви, щоб рятувати бергамасків від поразки. І вже на 70-й хвилині Руслан зрівняв рахунок в матчі, вперше відзначившись зі штрафного в складі "Аталанти". Всього з-за меж штрафного в 2020-му Малиновський забив вже п'ять разів, що є найкращим показником серед всіх провідних ліг Європи. Упевнена гра українця відбилася і на післяматчевих оцінках - WhoScored, наприклад, вище за Руслана оцінив тільки Папу Гомеса, який відіграв 85 хвилин. "Аталанта", до слова, виграла.

Також відмінно проявив себе і український форвард Роман Яремчук. Нападник, який серйозно травмувався ще в січні, а потім вилетів в першому ж матчі після відновлення, знову повернувся на поле. У товариському матчі Роман відзначився дублем вже до 21-ї хвилині. Постраждав від дій українця "Метц", який виступає у французькій Лізі 1. Відкрив рахунок Яремчук вже на 13-й хвилині зустрічі. Відзначимо, що фінальну крапку в матчі також поставив українець - захисник Ігор Пластун на 64-й хвилині зробив рахунок 3:0.

Читайте також:

Новини партнерів

Шкарлет - міна уповільненої дії для уряду і президента Зеленського
Мірчі Луческу - 75: як тренера привітали в "Шахтарі" і "Динамо"

Найпопулярніше за тиждень