Порошенко з Варшави заявив, що поїхав "формувати потужну коаліцію", пообіцявши повернутися до України

Порошенко з Варшави заявив, що поїхав "формувати потужну коаліцію", пообіцявши повернутися до України
Читать на русском

За словами Петра Олексійовича, він обов'язково повернеться до України, але за своїм графіком.

Експрезидент України Петро Порошенко записав відеозвернення, заявивши, що зараз перебуває у Варшаві з дуже важливою місією – "сформувати потужну коаліцію" щодо підтримки України проти дій Росії.

Про це APnews повідомляє з посиланням на відео, опубліковане Петром Порошенком. За словами українського нардепа, у Варшаві він має заплановані зустрічі з польськими та європейськими політиками.

Коментуючи ситуацію з врученням йому підозри у державній зраді та сприянні терористичним організаціям, Петро Олексійович заявив, що в Україні зараз відбуваються дивні речі, а чинна влада "перейшла червоні лінії".

"Це не жарти. Жарти закінчилися. За це доведеться відповідати", - пригрозив п'ятий президент України.

Також Порошенко наголосив, що планує повертатися до України, однак зробить це згідно зі своїм графіком, не раніше початку січня.

"Хочу наголосити, що не надам їм такий подарунок і повернуся в Україну в першій половині січня, але за своїм графіком, а не за графіком потужного сценариста видосиків пана Зеленського. Ми поговоримо, як тільки я повернуся, про державну зраду та про сприяння фінансуванню тероризму. Хто зрадник", - заявив Порошенко.

Зазначимо, як повідомили у Державному бюро розслідувань, офіційно Порошенка підозрюють у державній зраді та сприянні діяльності терористичних організацій.

17 грудня 2021 року Петра Порошенка викликали на допит у приміщення ГБР для проведення слідчих дій, але на сьогодні він не з'явився і про причини своєї неявки не повідомив.

Раніше APnews повідомляв, адвокат Петра Порошенка Ілля Новіков назвав ситуацію з підозрою експрезиденту "Олів'єГейт". За його словами, Порошенко точно повернеться до України, але лише після закінчення відпустки.

Новини партнерів

Під Львовом під час святкового обіду в ресторані отруїлися діти з притулку - четверо потрапили до лікарні
У Пакистані виборці відкрили святкову стрілянину на честь нового депутата, але випадково його вбили

Найпопулярніше за тиждень