Порошенко відреагував на зіткнення під його будинком і згадав про Зеленського

Порошенко відреагував на зіткнення під його будинком і згадав про Зеленського
Читать на русском

За словами п'ятого президента, до його будинку прибули "російськомовні тітушки, які за гроші готові продати Україну".

Під Києвом в селищі Козині, де проживає колишній президент України Петро Порошенко, між активістами сталося зіткнення. Щоб зупинити масові заворушення на місце прибули 60 правоохоронців. На щастя, до кровопролиття не дійшло.

У зв'язку з інцидентом лідер Європейської солідарності Петро Порошенко зробив жорстку заяву і не забув згадати президента України Володимира Зеленського. Пише APnews.

Так в соцмережах Порошенко заявив, що під його будинком зібралися "російськомовні тітушки, які за гроші готові продати Україну". На його думку, це був спеціально влаштований "брудний сценарій" і винними є нібито Офіс президента.

Також Порошенко звернувся до Зеленського, заявивши, що не боїться його.

"Офісу президента я хочу сказати: ви за це будете нести відповідальність. Будете відповідати за бездіяльність правоохоронних органів, за те, що Офіс президента роздає накази про покупку тітушок, посилає їх сюди, ганьблячи Україну. Володимире Олександровичу, ми вас точно не боїмося, а ось ви - боїтеся нас", - заявив Порошенко.

Порошенко відреагував на зіткнення під його будинком і згадав про Зеленського

Раніше APnews повідомляв, під час засідання Подільської міської ради в Одеській області депутат від "Європейської солідарності" спровокував скандал з роздачею земельних ділянок ветеранам АТО.

Новини партнерів

Ф'юрі нокаутував Уайлдера, захистивши титул чемпіона світу за версією WBC
У Москві через COVID-19 підключили до кисню головного "романтика СРСР"

Найпопулярніше за тиждень