Порошенко шість разів оконфузився під час промови в Раді. Відео

Порошенко шість разів оконфузився під час промови в Раді. Відео
Читать на русском

Порошенко попросив чинного президента України Володимира Зеленського "не висловлювати підтримку Кожевніковій".

На Погоджувальній раді Верховної Ради у лідера партії "Європейська солідарність" Петра Порошенка щось пішло не так: він неодноразово обмовлявся і навіть переплутав білоруську опозиціонерку Марію Колесникову, яку засудили до 11 років ув'язнення, з російською актрисою Марією Кожевніковою.

Про це пише APnews посилаючись на онлайн-трансляцію засідання Погоджувальної ради ВР.

Так на початку своєї промови Петро Порошенко висловив підтримку "Марії Кожевніковій", маючи на увазі Марію Колесникову, засуджену в Білорусі. Політик двічі обмовився, переплутавши прізвище. До того ж він заявив, що її нібито засудили до 12 років тюремного ув'язнення, ще раз обмовившись.

Також Порошенко попросив українського главу Володимира Зеленського "не висловлювати підтримку Кожевніковій", тому що, на думку нардепа, Зеленський поводиться з опозицією так само як і лідер Білорусі Олександр Лукашенко.

Крім цього, лідер "ЄС" пред'явив Зеленському претензію, що той пред'являє претензії Путіну. А після Порошенко виправився і зазначив, за те, що пред'являє претензії Макрону.

Після Петро Порошенко назвав завершення будівництва "Північного потоку-2" "пам'ятником розхитування проукраїнської коаліції, яка була створена у 2014 році". Примітно, що до кінця президентства Порошенко, на 1 липня 2019, був прокладений 61,2% газопроводу.

Раніше APnews повідомляв, ведучий каналу Порошенко у прямому ефірі обматюкав Путіна.

Новини партнерів

Стрільба з арбалету по вчителях: у Полтаві 19-річну дівчину підозрюють у замаху на вбивство
У Польщі в ДТП потрапив мікроавтобус з українцями: дев'ять постраждалих, троє – зі зламаними хребтами

Найпопулярніше за тиждень