Поліція затримала понад 30 людей, які прийшли на проплачений мітинг під Мін'юстом: "прогін" був перехоплений

Поліція затримала понад 30 людей, які прийшли на проплачений мітинг під Мін'юстом: "прогін" був перехоплений
Читать на русском

За інформацією радника голови МВС України, всіх затриманих доставили до Печерського РВВС.

Сьогодні під будівлею Міністерства юстиції України поліцейські затримали 34 особи, які прийшли на мітинг, проплачений Росією.

Про це APnews повідомляє з посиланням на заяву радника голови Міністерства внутрішніх справ Антона Геращенка. За його словами, всіх затриманих доставили до Печерського РВВС.

"Щойно поліцією було жорстко припинено спробу платного мітингу перед будівлею Мін'юсту на провулку Рильського. Замовники пікету, наші північні сусіди, вчора хотіли зібрати за гроші 1000 людей, які нібито протестують проти насильства в українських в'язницях", - повідомив він.

Геращенко нагадав, ще вчора глава Мін'юсту попередив, що з РФ до українських виправних установ прийшов "прогін" підняти бунти у в'язницях.

"Однак цей "прогін" був перехоплений поліцейськими й Міністр Юстиції, який відповідав за порядок у Тюрмах, був попереджений. І бунти закінчилися не розпочавшись. Але ті, хто взяли гроші за "прогін пошуміти", вирішили попікетувати МінЮст", - розповів радник голови МВС.

Раніше APnews повідомляв, міністр юстиції України Денис Малюська на блотняку заявив про наказ від "ворів" з Росії влаштувати в українських в'язницях "беспредел".

Новини партнерів

В Австралії обіцяють «запровадити санкції проти всіх, хто «помагає та підбурює» до вторгнення в Україну
У КМДА не знають, коли проїзд у Києві зросте до 20 гривень

Найпопулярніше за тиждень