Поліція заарештувала колишнього президента "Барселони" Бартомеу

Поліція заарештувала колишнього президента "Барселони" Бартомеу
Читать на русском

Також під вартою опинилися два директори каталонського клубу.

Сьогодні, 1 березня, в офісах футбольного клубу "Барселона" іспанська поліція провела обшуки. В рамках обшуків правоохоронці також затримали двох директорів каталонського клубу, а також колишнього президента клубу Жозепа Бартомеу. Про це APnews повідомляє з посиланням на AS.

Поліція проводила обшуки в рамках розслідування фінансових і юридичних порушень в діяльності керівництва каталонців. Йдеться про скандал, який тягнеться ще з минулого року. Тоді в ЗМІ з'явилася інформація про те, що клуб платив сторонньої компанії за інформаційну кампанію в соцмережах проти гравців "Барселони".

Крім Бартомеу, суддя Алехандра Хіль санкціонувала арешти генерального директора "Барселони" Оскара Грау і директора юридичної служби Романа Гомеса Понті. При цьому в Іспанії не сумніваються, що цими трьома арештами справа не обмежиться.

Нагадаємо, що Жозеп Бартомеу прийняв рішення подати у відставку в кінці жовтня минулого року. При цьому за день до свого рішення футбольний функціонер заявляв, що не подаватиме у відставку.

Новини партнерів

Поліція перевірить законність дозволів на зброю українців
З 1 березня в Україні стартує запис на вакцинацію: як стати у чергу

Найпопулярніше за тиждень