Поліція вигнала з України двох російських "авторитетів"

Поліція вигнала з України двох російських "авторитетів"
Читать на русском

Одним зі злочинців виявися "злодій в законі".

Національна поліція і Державна міграційна служба спільно примусово видворили з України двох затриманих кримінальних "авторитетів". Про це APnews повідомляє з посиланням на прес-службу Нацполіціі.

Обидва злочинця є громадянами Росії. В першу чергу мова йде про "злодія в законі" на прізвисько "Міндія Гальський". Відзначається, що він потрапив в Україну незаконно, щоб зустрітися з місцевими представниками злочинного світу. Однак його затримали в Харкові ще в грудні 2019 го року.

Другим злочинцем виявився 42-річний чоловік. Його затримали в січні 2020 го року в Закарпатській області при спробі незаконного перетину кордону. Виявилося, що ще в РФ його засудили за скоєння особливо тяжких злочинів.

Обох злочинців рішенням суду помістили в пункти тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають на території України. Тепер же їм заборонений в'їзд в Україну терміном на п'ять років.

Раніше APnews повідомляв, що в Одесі після масштабних обшуків у організованої злочинності поліція вилучила гранати, кулемети і гвинтівки. Також поліцейські вилучили патрони, наркотичні речовини і велику суму грошей.

Новини партнерів

Курйоз дня. Напівголий кандидат в мери Лондона влаштував "бій з тінню" нунчаками
У центрі Одеси на чоловіка звалився карниз будинку: його відвезли до лікарні

Найпопулярніше за тиждень