Поліція відкрила справу через стеження за нардепом Арахамією

Поліція відкрила справу через стеження за нардепом Арахамією
Читать на русском

В декларації Давида Арахамії вказано тільки автомобіль його дружини

Поліція відкрила справу через можливого стеження за народним депутатом від "Слуги народу" Давидом Арахамією. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу Київської міської прокуратури.

"За фактом можливого стеження за народним депутатом України розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального злочину, передбаченого частиною 1 статті 182" Незаконне збирання, зберігання, використання конфіденційної інформації про особу, порушення недоторканності приватного життя "Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

У прокуратурі зазначили, що 24 жовтня в поліцію надійшло повідомлення про підозрілий пакет під автомобілем народного депутата.

"Фахівці вибухо-технічної служби обстежили цей предмет і встановили, що він не є вибухонебезпечним. Попередньо, цим предметом є трекер для відстеження переміщень автомобіля. Знахідку буде направлено на експертне дослідження. Наразі слідчими поліції Києва під процесуальним керівництвом прокурорів Київської місцевої прокуратури №6 встановлюються обставини цієї події", - розповіли правоохоронці.

Варто відзначити, що в декларації Арахамії вказано тільки один автомобіль Mersedes-benz GLS350 і він належить його дружині.

Як раніше повідомляв APnews, пристрій, який прикріпили до авто народного депутата від "Слуги народу" Давида Арахамії, працював з SIM-карти.

Новини партнерів

Студента, який надзюрив на портрети Небесної Сотні, відрахували з університету
Гвалтували, били та зрізали волосся: в Києві виявили понівечене тіло жінки

Найпопулярніше за тиждень