69 тварин, яких знайшли в квартирі-притоні під Києвом, можуть продати на аукціоні

69 тварин, яких знайшли в квартирі-притоні під Києвом, можуть продати на аукціоні
Ексклюзив
Читать на русском

А їх власниці загрожує в'язниця

У поліції розповіли, що робитимуть з 69 тваринами, яких вилучили у мешканки Василькова (Київська область). Їх планують вилікувати, а згодом - продати на аукціоні. А ось щодо господині вже відкрили кримінальну справу.

Про це APnews у відповідь на запит повідомили в прес-службі поліції Київської області.

Справа про підпільний притулок для тварин, який було організовано просто у квартирі, наразі перебуває у слідчому відділенні Обухівського відділу поліції. Жінку підозрюють у жорстокому поводженні з тваринами, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 відповідної статті 299 ККУ. Зауважимо, що за такою класифікацією жінці загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Що ж до тварин (41 собака та 28 котів) - зараз їх помістили до притулків для бездомних тварин. В подальшому їх обстежать ветеринари та проведуть необхідне лікування.

У поліції підкреслили, що повертати тварин жінці не будуть. При цьому не виключають, що після рішення суду вилучені тварини можуть виставлятись на продаж на торгах.

Нагадаємо, APnews писав, що поліція накрила підпільний "притулок" під Києвом - в одній квартирі в жахливих умовах перебували 69 тварин.

69 тварин, яких знайшли в квартирі-притоні під Києвом, можуть продати на аукціоні
Читайте також:

Новини партнерів

Заборонити вакцинованим кафе, кіно і спортзали: в Раду внесли постанову з абсурдною помилкою
Німецький регулятор почав сертифікацію "Північного потоку - 2"

Найпопулярніше за тиждень