Поліція почала розслідування через пожежу у будинку для літніх людей у Києві

Поліція почала розслідування через пожежу у будинку для літніх людей у Києві
Читать на русском

Наразі готуються проводити відповідні експертизи, щоб встановити причину загорання помешкання

Правоохоронці встановлюють обставини загоряння на даху пансіонату в Подільському районі столиці. На місці зараз працюють поліцейські, рятувальники та лікарі.

Про це APnews пише з посиланням на прес-службу МВС.

Наразі готуються проводити відповідні експертизи, щоб встановити причину загорання помешкання. На даний момент не повідомляється, чи був цей будинок для літніх людей легальним.

Відомо, що загорівся дах трьохповерхової будівлі пансіонату на вулиці Лісозахисній. На момент пожежі там перебувало 80 людей - 65 осіб похилого віку та 15 чоловік персоналу.

На щастя, ніхто не постраждав, з помешкання було евакуйовано увесь персонал та осіб, які там проживають. Загорання ліквідовано.

Оновлено: за даним фактом слідчим відділом Подільського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють усі деталі інциденту, досудове розслідування триває.

Раніше APnews писав, що сьогодні зранку у Києві горів будинок для літніх людей “Срібний вік”.

Нагадаємо, після смертельної пожежі у будинку для літніх людей у Харкові правоохоронці почали перевірку всіх пансіонатів. Як виявилось, більше половини перевірених будинків для літніх людей немає в Реєстрі.

Новини партнерів

Ще одна країна призупинила вакцинацію препаратом AstraZeneca
Атмосферний фронт приніс в Україну до 19 градусів морозу: прогноз на вихідні

Найпопулярніше за тиждень