Поліція перевірила ресторан Тищенка через скандал у зв’язку з роботою на карантині

Поліція перевірила ресторан Тищенка через скандал у зв’язку з роботою на карантині
Читать на русском

Правоохоронці прийшли з перевіркою до ресторану "Велюр" після того, як з'явилася інформація про його роботу

Співробітники поліції Києва прийшли до ресторану народного депутата від "Слуги народу" Миколи Тищенка з перевіркою після того, як з’явилась інформація, що він працює всупереч карантину в Україні. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу поліції Києва.

Правоохоронці прийшли з перевіркою до ресторану "Велюр" після того, як з'явилася інформація про його роботу. Раніше даний факт було зареєстровано у журналі Єдиного обліку заяв та повідомлень.

Представник Голосіївського управління поліції Андрій Вернигора розповів, що в закладі не було відвідувачів, коли приїхали поліцейські.

"Там перебувало кілька співробітників. Ми роз'яснили адміністратору ресторану норми про дотримання карантину та відповідальність за його порушення. Адміністратор написав пояснення і зобов'язання про заборону закладам громадського харчування приймати відвідувачів в період карантину", - підкреслив Вернигора.

Як повідомляв APnews раніше, незважаючи на карантинні обмеження, які на даний момент передбачають закриття ресторанів, кафе та інших закладів, ресторан Миколи Тищенка продовжив свою роботу. Йдеться про ресторан "Велюр", який знаходиться в Києві за адресою вулиця Льва Толстого, 43.

Новини партнерів

Кличко пострибав через подовжувач і подубасив грушу в КМДА. Відео
Кава по Telegram і закриті вечірки "для своїх": як виживає бізнес в карантинному Києві

Найпопулярніше за тиждень