Поліція Іспанії поштою вислала британцю вставну щелепу, яку він втратив у барі 11 років тому

Поліція Іспанії поштою вислала британцю вставну щелепу, яку він втратив у барі 11 років тому
Читать на русском

Тепер Бішоп планує відкрити у своєму рідному місті музей "Сталібриджських зубів".

Поліція Іспанії знайшла на звалищі вставну щелепу та за допомогою ДНК-бази з'ясувала особистість власника - ним виявився британський турист, який втратив її 11 років тому біля одного з іспанських барів.

Про це повідомляє APnews із посиланням на BBC.

За словами туриста з Британії Пола Бішопа, він втратив щелепу під час гулянки на одному з іспанських курортів ще у 2011 році. Він перебрав з алкоголем і його вирвало біля бару.

Зникнення вставної щелепи помітив друг Бішопа, коли вони пили вже в іншому закладі. Вони повернулися до першого бару, проте всі спроби знайти щелепу закінчилися провалом. Через деякий час щелепу знайшли на місцевому звалищі та передали її владі.

Поліцейські провели власне розслідування та, використовуючи ДНК-базу, з'ясували, що власник щелепи живе у британському Сталібриджі, Великий Манчестер. Копи знайшли адресу Бішопа у британському архіві та відправили щелепу поштою.

Як зізнався сам Пол Бішоп, він спочатку подумав, що його хтось розігрує, адже ніч 11-річної давності він дуже невиразно пам'ятає. Він подякував іспанським поліцейським, назвавши все, що відбувається, “неймовірним”. Тепер Бішоп планує відкрити у своєму рідному місті музей "Сталібриджських зубів".

Раніше APnews також повідомляв, у Британії чоловік 72 роки водив машину без прав та страховки.

Поліція Іспанії поштою вислала британцю вставну щелепу, яку він втратив у барі 11 років тому

Новини партнерів

Глава МЗС Туреччини заявив, що ситуація на кордонах України "не така серйозна, як подає Захід"
Україна отримала 43711 флаконів препарату проти коронавірусу "Ремдесивір"

Найпопулярніше за тиждень