Поліція Бельгії заарештувала відразу двох головних кокаїнових наркобаронів Європи

Поліція Бельгії заарештувала відразу двох головних кокаїнових наркобаронів Європи
Читать на русском

Поліція вилучила понад 200000 тисяч євро і 187 кілограмів кокаїну

Поліція Бельгії заарештувала 2 головних наркобаронів Європи та 15 їх спільників, які співпрацювали з наркоугрупованням Південної Африки. Про це повідомляє APnews з посиланням на Der Spigel.

15 і 16 грудня, в ході спільної операції Бельгії та Німеччини, бельгійська поліція затримала 17 членів найбільшого наркокартелю Європи, заявляє Державне управління кримінальної поліції Баварії. Серед заарештованих - 2 найвпливовіших наркобаронів Європи та їх підлеглі.

Повідомляється, що вони були сполучною ланкою між наркоугрупованням Південної Африки та Європи, які організовували міжнародне постачання кокаїну з Бельгії. В ході рейдів 15 і 16 грудня було конфісковано понад 200000 тисяч євро і 187 кілограмів кокаїну.

Затриманими "ватажками" виявились 34-річний албанець і 35-річний житель Латвії.

Розслідування почалося після того, як поліцейські виявили у 2017 році 200 кілограмів кокаїну в коробках з-під бананів в 10 супермаркетах Баварії.

Головною роботою затриманих була переправлення кокаїну з Еквадору в Німеччину разом з банановим вантажем, який перенаправлявся з міжнародного порту Гамбурга до постачальників кокаїну.

Раніше APnews повідомляв, в порту Одеси прикордонники вилучили 54 кілограмів кокаїну вартістю 12 млн доларів.

Новини партнерів

Вчені знайшли природний засіб від коронавірусу
У Вінницькій області Opel на зустрічній протаранив автобус: загинув 18-річний хлопець

Найпопулярніше за тиждень