Ексголова ОП Богдан заявив, що покійний нардеп Поляков конфліктував з віцеспікером ВР Корнієнком: "Чи це збіг?"

Ексголова ОП Богдан заявив, що покійний нардеп Поляков конфліктував з віцеспікером ВР Корнієнком: "Чи це збіг?"
Читать на русском

Ексголова ОП вважає, що смерть Полякова та конфлікт з Корнієнком можуть бути пов'язані.

Народний депутат Антон Поляков, який загинув 8 жовтня дорогою в таксі, мав гострий конфлікт з першим віцеспікером Верховної Ради Олександром Корнієнком.

Про це APnews повідомляє з посиланням на заяву колишнього глави Офісу президента Андрія Богдана в інтерв'ю з журналісткою Наталкою Влащенко.

На його думку, конфлікт та раптова смерть нардепа не можуть бути банальним збігом.

"Він до мене в кабінет приходив і казав, що Олександр Корнієнко продав всі місця на Чернігівщині. Усіх мажоритарників. Там була дуже гостра стадія конфлікту: він на нього кидався завжди. Чи це збіг?", - сказав Богдан, при цьому негативно кивнув головою, натякаючи, що це не збіг.

Крім того, ексглава ОП повідомив, що слідству не завадило б перевірити цю версію. Богдан висловив думку, що згодом Корнієнко "розкаже правду".

"Точно треба цю версію перевірити. Коли зміниться влада – перевіримо. Я Сашу Корнієнко знаю. Він буде, я вам обіцяю, він говоритиме правду. Не одразу він прийде до такого висновку, трохи пізніше він прийде до висновку, що треба співпрацювати зі слідством", - заявив Богдан.

Як зазначив колишній керівник ОП, "коли настане час" він може виступити як адвокат Корнієнко, на суді у зазначеній справі.

Зазначимо, в тому ж таки інтерв'ю Андрій Богдан натякнув на вживання наркотиків як членами "Слуги народу", так і президентом Володимиром Зеленським.

Раніше APnews повідомляв, досудове розслідування у справі про смерть нардепа Антона Полякова триває. Наразі у розробці залишилися дві версії загибелі народного депутата.

Новини партнерів

На Донбасі двоє українських військових підірвалися на невідомому пристрої
Арахамія про наступні вибори у Раду: піде половина "слуг народу", деякі нардепи ще "вчаться"

Найпопулярніше за тиждень