Поговорив з Зеленським: Кличко прокоментував VIP-палати для чиновників

Поговорив з Зеленським: Кличко прокоментував VIP-палати для чиновників
Читать на русском

Кличко зазначив, що в документах йдеться про те, що заклади охорони здоров’я мають бути готові до медико-санітарного забезпечення осіб, щодо яких здійснюється державна охорона

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що VIP-палат для депутатів та інших чиновників у лікарнях немає. Про це він написав у своєму каналі в Telegram.

"Я підняв інформацію щодо розпорядження, яке вчора поширили ЗМІ. Скажу одне: воно було зроблене на виконання Наказів Державної служби охорони, МОЗ і зверненні на їх підставі Державного управління справами при Президенті. Документи з грифом "для службового користування", - вказано у повідомленні.

Кличко зазначив, що в документах йдеться про те, що заклади охорони здоров’я мають бути готові до медико-санітарного забезпечення осіб, щодо яких здійснюється державна охорона. У тому випадку, якщо перші особи держави захворіють, вони повинні мати окремі палати та державну охорону поруч.

"Така практика завжди була. І не тільки в Україні", - додав мер Києва.

Також Кличко підкреслив, що у середу, 25 березня, розмовляв з президентом України Володимиром Зеленським про скасування подібних наказів.

"І він готовий, і налаштований скасувати Накази, про які йдеться і які ми зобов’язані виконувати. Сподіваюся, це відбудеться. І ми будемо за це вдячні", - резюмував мер Києва.

Як повідомляв APNews раніше, мер Києва Віталій Кличко під час брифінгу повідомив, що у столиці перевіряють на захворювання на коронавірус ще понад 30 киян.

Нагадаємо, що кількість заражених коронавірусом у Києві станом на середу, 26 березня, збільшилась до 40 осіб.

Новини партнерів

Як повернути гроші за квиток, якщо організатор переносить подію на невизначений термін в період карантину - юрист
Люди більше не можуть себе утримувати: один із 1000 "полонених" українців розповів про карантин на Балі

Найпопулярніше за тиждень