Побив та згвалтував: "зірка" голої фотосесії в Дубаї розповіла про напад

Побив та згвалтував: "зірка" голої фотосесії в Дубаї розповіла про напад
Читать на русском

Наталія Чуприна зазначила, що чоловік був незадоволений через ситуацію в ОАЕ

Модель Наталія Чуприна, яка засвітилася в скандалі через "голої" фотосесії в Дубаї, заявила про побиття і згвалтування після повернення додому. Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву дівчини в інтерв'ю місцевому телеканалу ДніпроTV.

За її словами, чоловік покликав її погуляти і відпочити, але в якийсь момент його обурила походеньки до молодиці в ОАЕ.

"Розмова пішла не в дуже хорошому форматі, почалися обурення в мою сторону, що я не тим займаюся, це неправильно. На тлі цього всього я вирішила, що мені потрібно їхати додому", - розповіла модель.

У свою чергу чоловік не відпустив її, а потім і зовсім забрав силою у неї телефон.

"Це був приватний будинок, не було людей поруч нікого. Він був з другом, але той пішов. І, виходить, трапилася така ситуація. Людина поставилася до мене так, ніби я нічого не стою і зі мною можна так поводитися", - пояснила Чуприна.

Також вона зазначила, що з цим чоловіком була знайома раніше через спільних знайомих Дівчині вдалося втекти тільки вночі.

Нагадаємо, що в Дубаї місцеві правоохоронці затримали десятки голих моделей з РФ, Білорусі і України. За вчинений "злочин" українкам і їх колегам загрожувало до 6 місяців позбавлення волі і штраф в 5000 дирхемів (близько 1390 доларів). Поліція Дубая повідомила, що заарештовані через "непристойне" відео були передані в прокуратуру.

Варто зазначити, що дівчата повернули з ОАЕ лише сьогодні, 13 квітня, зранку. В Україну приїхали лише 11 арештованих, ще одна дівчина захворіла коронавірусом і повернеться пізніше.

Як раніше повідомляв APnews, українські моделі, яких затримали у Дубаї за "голу фотосесію" на балконі хмарочоса, розповіли про жахливі умови перебування у в'язниці ОАЕ. Дівчатам погрожували вбивством в'язні з інших камер.

Новини партнерів

Суд закрив справу про напад у потягу на телеведучу Лугову: вона вимагатиме півмільйона компенсації від УЗ
День вишиванки 2021: з чого все починалося та як відзначатимуть цього року

Найпопулярніше за тиждень