Побачити "Камп Ноу" і програти: прогноз на матч ЛЧ "Барселона" - "Динамо"

Побачити "Камп Ноу" і програти: прогноз на матч ЛЧ "Барселона" - "Динамо"
Ексклюзив
Читать на русском

Кияни зіграють з лідером групи дуже ослабленим складом.

У середу, 4 листопада, на стадіоні "Камп Ноу" відбудеться (або не відбудеться, але про це пізніше) матч третього туру Ліги Чемпіонів між "Барселоною" і "Динамо". До цього матчу команди підходять на різних місцях в групі і з різним настроєм.

"Барселона" - лідер групи, який переміг "Ювентус" на виїзді. "Динамо" - один з аутсайдерів групи, який до того ж упустив перемогу на виїзді в матчі з "Ференцварошем". Редакція APnews розповість, чи є у підопічних Луческу шанси на позитивний результат в матчі проти однієї з кращих команд світу в XXI столітті.

"Барселона" (Барселона)

Каталонці останні кілька сезонів не схожі самі на себе. Але нижчої точки "Барса" досягла саме в минулому сезоні - програла чемпіонат "Реалу", безславно вилетіла з Ліги Чемпіонів. Все це вилилося в звільнення тренера, відставку президента і нібито бажання Ліонеля Мессі покинути клуб.

Новий сезон з новим тренером "Барселона" також почала неважливо - зараз команда Роналда Кумана йде 12-ою в чемпіонаті. Але в Лізі Чемпіонів "синьо-гранатові" поки що виступають куди впевненіше. Розгром "Ференцвароша" не здивував нікого, а ось перемога над "Ювентусом" в Італії - зовсім інша справа. Куман все ще шукає ідеальне поєднання гравців і ігрову схему, але в Турині йому вдалося переграти бьянконеррі.

При цьому попри кризу, саме "Барселона" - фаворит майбутньої зустрічі. Мова не тільки в проблемах "Динамо" (про них пізніше), але і в класі виконавців. Атакуюча група гравців "кулес" навіть в розібраному стані являє собою грізну силу - Ліонель Мессі, Усман Дембеле, Ансу Фаті і Антуан Грізманн здатні самостійно вирішити результат матчу.

Орієнтовний склад: Тер Штеген, Альба - Лангле - Піке - Серджіо Роберто, Педрі - Де Йонг - Бускетс - Фаті, Грізманн - Мессі.

"Динамо" (Київ)

У "Динамо" великі проблеми. Через спалах коронавірусу повз заявки на матч з "Барселоною" виявилися 12 гравців основної обойми. У воротах проти грізної лінії атаки каталонців вийде ні Георгій Бущан, ні Денис Бойко. З варіантів - 18-річний Нещерет, який тільки на минулих вихідних дебютував в основній команді "Динамо" або два воротаря з молодіжних команд київського клубу.

Не менші проблеми з гравцями і в інших лініях. І якщо в атаці основний варіант, Владислав Супряга, залишився в строю, а в півзахисті, попри виліт двох основних хавів, є варіанти, то криза в обороні став тільки гірше. У заявці у Луческу - п'ять гравців на чотири місця і всього один крайній захисник на місце правого і лівого бека.

Проблемою є і те, що "Динамо" в матчі з "Ювентусом" взагалі не вразило. Кияни грали зібрано в обороні, але все одно пропустили двічі, коли туринці включалися в гру. А в атаці динамівці були максимально беззубими. З огляду на проблеми зі складом і не менш грізного противника, шанси "Динамо" на позитивний результат вкрай малі.

Але вони є. В першу чергу за рахунок того, що "Барселона" все ще не дуже добре грає без м'яча, провалюючись в пресингу. Та й лідер каталонців Лео Мессі на старті сезону знаходиться далеко не в кращій формі, причому як при грі в обороні, так і в атаці. На перемогу в матчі з "Барселоною" розраховувати занадто сміливо, але зіграти внічию підопічним Луческу під силу - кращого шансу у киян просто не буде.

При цьому варто відзначити, що матч і зовсім може не відбутися. Детальніше про причини цього ми розповідали тут, але зараз коротко - будь-який позитивний тест на коронавірус гравця зі списку А означатиме, що склад "Динамо" формально не відповідає вимогам УЄФА. Гравці "Динамо" вже здали тести, і в очікуванні результату вирушили на екскурсію по Барселоні.

Орієнтовний склад: Нещерет, Де Пена - Попов - Забарний - Кендзьора, Шепелєв - Андрієвський - Буяльський, Вербич - Циганков, Супряга.

Котирування букмекерів на матч:

КонтораБарселонаНічияДинамо
Favbet1.0912.528
PariMatch1.0812.531
Marathon1.0912.529
ФанСпорт1.1112.529

Де дивитися матч "Барселона" - "Динамо"

  • Телеканал "Футбол 2"
  • OTT-сервіс oll.tv
  • OTT-сервіс Megogo

Ставки на матч "Барселона" - "Динамо"

"Барселона" на "Камп Ноу" поводиться як справжній господар - в шести з останніх восьми домашніх зустрічей в ЛЧ каталонці забивали не менш двох голів у ворота суперника. Відповідно, варто придивитися до ставки "Барселона ТБ 2,5" з коефіцієнтом 1.42.

Своєю чергою "Динамо" на виїзді завжди намагається грати максимально обережно. Кращим підтвердженням цього є те, що в 11 з 14 попередніх матчів киян у ЛЧ в перші 45 хвилин забивалися не більше одного гола. Ставка "ТМ 1,5 в першому таймі" пропонується з коефіцієнтом 1.89.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що кияни через нічию з "Ференцварошем" недорахувалися 5% річного бюджету. Будемо сподіватися, що після матчу в столиці Каталонії "Динамо" зможе додати в клубну скарбничку хоча б 900 тисяч євро.

Новини партнерів

ДБР та СБУ обшукують митниці через "зловживання службовим становищем" працівників
НАБУ оголосило главу ОАСК Вовка в розшук за підозрою в "захопленні влади"

Найпопулярніше за тиждень