По стопах Ляшка. Нардеп від "Слуги народу" Максим Павлюк за півроку "виграв" 2000000 гривень

По стопах Ляшка. Нардеп від "Слуги народу" Максим Павлюк за півроку "виграв" 2000000 гривень
Читать на русском

Виплати нардеп отримав від шести "різних" фірм.

Найбільш везучий нардеп IX скликання Максим Павлюк знову задекларував значну суму "виграшу". Про це APnews повідомляє з посиланням на сайт Єдиного державного реєстру декларацій.

Заступник голови комітету з правоохоронної діяльності вказав у своїй декларації 1 939 868 гривень. Причому вказав, що всі гроші є якимись "виграшами", які йому виписали шість різних фірм.

Правда, швидко виявилося що "різні" фірми є такими тільки на словах. По-перше, всі виплати надійшли Максиму Васильовичу в один день - 26 грудень 2021-го року. А самі фірми розташовані по одному і тому ж юридичною адресою та мають однакових власників.

Варто відзначити, що це не перший раз, коли Павлюку добряче щастило. Півроку тому нардеп вже декларував майже мільйон гривень, які він також виграв в лотерею. Однак сам по собі Павлюк є не першим таким же везучим нардепом.

По стопах Ляшка. Нардеп від "Слуги народу" Максим Павлюк за півроку "виграв" 2000000 гривень

Нагадаємо, що в VIII скликання Верховної Ради був не менше щасливий народний обранець. Йдеться про Олега Ляшка, який в жовтні 2017 го року задекларував виграші відразу в трьох лотереях. В цілому політик "виграв" замалим не 600 тисяч гривень.

Правда сам Ляшко швидко пояснив, звідки у нього такі чималі виграші. За словами нардепа, він довгий час робить ставки на футбольні матчі. "Ставив на "Шахтар", за який вболіваю, ставив на "Ліверпуль". Виграв, заплатив податки. Так я і раніше заробляв гроші", - заявив Ляшко.

Також нагадаємо, раніше ми повідомляли, що п'ятий президент України Петро Порошенко також відзначився у своїй декларації. Теперішній нардеп IX скликання задекларував понад тонну грошей в гривнях і валюті.

Новини партнерів

"Кістки зайшли в череп": лікар розповів про стан охоронця "Епіцентру" з розрубаною головою
На Житомирщині п'яний водій збив літню жінку та врізався у стовп. Фото

Найпопулярніше за тиждень