"Плавця" з Гідропарку оштрафували на 17000 гривень через маску

"Плавця" з Гідропарку оштрафували на 17000 гривень через маску
Читать на русском

Оштрафували молодого чоловіка за порушення правил карантину

Киянина, який 6 квітня на знак протесту проти карантину спробував вплав дістатися до спортивного майданчика в Гідропарку, оштрафували на 17 000 гривень. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу столичної поліції.

За даними поліцейських, 6 квітня на території Гідропарку під час акції протесту проти карантину склали протокол про адміністративне порушення відносно чоловіка 1979 року по статті 44-3 "Порушення правил щодо карантину людей". Причиною тому стала відсутність на ньому індивідуально захисту, а саме медичної маски в той час, як він знаходився в громадському місці при великому скупченні людей.

У зв'язку з цим Дніпровський районний суд у вівторок, 28 квітня, оштрафував молодого чоловіка за порушення правил карантину

Читайте також:

Як раніше повідомляв APnews, поліцейські перекрили міст в Гідропарку, який веде на спортивний майданчик. При цьому один з незадоволених спортсменів спочатку намагався прорватися через поліцейських, а після роздягнувся і переплив на інший берег, де його вже чекали правоохоронці.

Новини партнерів

Єрмак розповів, що заважає підготовці обміну полоненими
120 євро замість 1200: розмитнення "євроблях" може подешевшати в 10 разів

Найпопулярніше за тиждень