Після послаблення карантину Україна житиме за новими стандартами - Кабмін

Після послаблення карантину Україна житиме за новими стандартами - Кабмін
Читать на русском

Деякі обмеження після закінчення карантину будуть діяти.

Уряд анонсував нові стандарти життя, які чекатимуть на Україну після послаблення карантину. Про це повідомляє APnews посиланням на Telegram-канал прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля.

"Україна, як і весь світ, має навчитися жити за новими стандартами, за новою соціальною поведінкою. Послаблення карантинних обмежень не означає, що загроза мине," - йдеться у повідомленні прем'єра.

Так, в Кабміні вважають, що дотримання дистанції, постійна дезінфекція та індивідуальний захист можуть убезпечити нас і після закінчення карантину.

Люди мають змінити соціальну поведінку, а саме:

  • дотримуватись безпечної відстані - уникати скупчення людей, та забезпечити дотримання в приміщеннях соціальної дистанції між людьми не менше ніж півтора метра;
  • постійно проводити дезінфекцію - обробка поверхонь в приміщенні, де відбувається соціальна взаємодія за допомогою дезінфікуючих засобів, розміщення дозаторів з дезинфікуючим засобом на видному місці;
  • застосовувати індивідуальний захист - використання захисних масок і рукавичок в місцях скупчення людей, забезпечення робочих належними засобами індивідуального захисту.
Після послаблення карантину Україна житиме за новими стандартами - Кабмін

Як повідомляв APnews раніше, Денис Шмигаль презентував план виходу з карантину. Він складається з 5 етапів.

Новини партнерів

У поминальні дні українцям заборонено відвідувати кладовища, - Нацполіція
Ще триває ліквідація: В ДСНС розповіли про стан пожеж на Київщині та Житомирщині

Найпопулярніше за тиждень