Після численних протестів ФОПів Зеленський створив Раду з питань розвитку бізнесу в Україні

Після численних протестів ФОПів Зеленський створив Раду з питань розвитку бізнесу в Україні
Читать на русском

Головою Ради з питань сприяння розвитку малого підприємництва стала новообрана заступниця Єрмака Юлія Свириденко.

Президент України Володимир Зеленський створив Раду з питань сприяння розвитку малого бізнесу.

Про це APnews повідомляє з посиланням на Офіс президента.

Зазначається, що на першому засіданні влада домовилася з ФОПами якнайшвидше підготувати рішення щодо проблемних питань підприємництва.

"Президент України Володимир Зеленський підписав указ № 582/2020 "Про Раду з питань сприяння розвитку малого підприємництва" та затвердив її положення", - йдеться у повідомленні.

Відповідно до тексту документа, цей консультативно-дорадчий орган при Президентові України створюється з метою сприяння налагодженню конструктивної взаємодії органів державної влади й суб’єктів малого підприємництва та їхніх громадських об’єднань.

Головою Ради з питань сприяння розвитку малого підприємництва Володимир Зеленський призначив новообраного заступника керівника Офісу Президента України Юлію Свириденко. Вона повинна у п’ятиденний строк внести пропозиції щодо персонального складу Ради з питань сприяння розвитку малого підприємництва.

"Андрій Єрмак закликав учасників максимально швидко організувати роботу органу та в короткі строки опрацювати пропозиції й підготувати рішення щодо розв’язання проблемних питань малого підприємництва. Ці пропозиції будуть передані для розгляду Національній раді реформ при Президентові України", - наголосили в Офісі президента.

За словами глави ОП, є проблеми, які потребують негайного вирішення, а є питання на перспективу, зокрема впровадження новацій, діджиталізація послуг тощо.

Також він наголосив, що має бути побудований ефективний діалог з підприємцями для виправлення помилок і напрацювання конструктивних рішень.

"Тут немає ніякої політики – лише побудова сильної економіки. Без мікро- та малого бізнесу це неможливо зробити... Є запит суспільства, щоб була справедливість для всіх", - резюмував Єрмак.

Як повідомляв APnews, після численних повстань ФОПів зібрали в Офісі Зеленського.

Новини партнерів

Легендарні інспектори Michelin їдуть в Росію шукати борщ
Центр Києва частково перекриють через протест ФОПів: карта

Найпопулярніше за тиждень