"Підтримка Кличка не абсолютна": нардеп зі "Слуги народу" заявив, що Верещук може перемогти і пояснив, чому

"Підтримка Кличка не абсолютна": нардеп зі "Слуги народу" заявив, що Верещук може перемогти і пояснив, чому
Ексклюзив
Читать на русском

Юраш підкреслив, що Ірині Верещук буде допомагати вся фракція під час передвиборчої кампанії

Праймеріз "Слуги народу" пройшли демократично і з результатом, який був "однозначним в усіх категоріях". Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву народного депутата від "Слуги народу" Святослава Юраша.

"Демократично праймеріз пройшли, з процедурою, добрим розумінням всіх факторів і результатом, який був однозначним в усіх категоріях, які підіймались. Я дуже радий, що партія прийняла рішення щодо Києва, і ми тепер можемо разом всі працювати над перемогою в серці України", - сказав він.

Юраш підкреслив, що Ірині Верещук буде допомагати вся фракція під час передвиборчої кампанії, а також пояснив, чому вважає її гідним кандидатом у мери.

"Я вас запевняю, що буде вся фракція допомагати пані Ірині, як можемо, щоб перемогти у Києві, для киян. Пані Ірина, по-перше, непорівнянний спікер публічний, по-друге, вона була мером міста перед цим, в неї досвід конкретний управлінський є. Через цю комбінацію рис я думаю, що пані Ірина має всі шанси бути неймовірним мером Києва", - зазначив він.

Народний депутат переконаний, що у нинішнього мера Києва Віталія Кличка немає абсолютної підтримки, тому зарано говорити, що саме він переможе.

"Українська історія знала багато сюрпризів, пан Кличко має безсумнівну підтримку, але вона не є абсолютною. Я з киянами говорив, які мають іншу думку про Кличка, тому казати однозначно, що тільки він має шанси, буде тяжко", - резюмував Юраш.

Як повідомляв APnews раніше, члени партії "Слуга народу" визначилися з кандидатом на виборах мера Києва.

Новини партнерів

"Можливо, це некультурно сказати": нардеп зі "Слуги народу" висловився щодо Верещук
Камельчук розповів, за кого голосував на праймеріз "Слуги народу", та назвав можливу команду Верещук

Найпопулярніше за тиждень